dinsdag, juli 19, 2005

J.G.C. Kludde, Hoofd der School

De heer J.G.C. Kludde volgt voor u gezet de media en windt zich, zoals vaker, behoorlijk op. Voor hij zijn pensioen genoot, bekleedde hij het ambt van hoofd der School. Tegenwoordig maakt hij er, uit oude gewoonte, een sport van om te vallen over een komma.

'Honderd jaar cel voor Rotterdammer in Thailand

De Rotterdammer Hans Zegers zit sinds november 2002 onder erbarmelijke omstandigheden in een gevangenis in Thailand. Onterecht, meent zijn broer Fred, onder dwang en bedreiging zou Zegers drugs hebben gesmokkeld (deze zin klopt niet echt). De Thai's (is dit het meervoud van Thai?) zijn onverbiddelijk en hebben hem in hoger beroep opnieuw veroordeeld broer doet (dus: opnieuw veroordeeld broer doet. - ik vraag uw pardon?).

Zijn broer Fred Zegers
(heet zijn broer ook Fred?) hoorde vorige week al geruchten over het hoger beroep van zijn broer (over hoeveel broers hebben we het hier nou?) en dinsdag bleek dan ook dat Hans Zegers tot 100 jaar celstraf is veroordeeld.

Verslaggever Toon Brouwers sprak met Fred Zegers over hoe dat nieuws aankwam en over de teleurstelling over wat minister Ben Bot van Buitenlandse Zaken voor zijn broer doet (de schrijver begint in de buurt van een verplichte inburgeringscursus te komen!). Luister hieronder naar de reportage (mag ik daarvoor ook passen? Bij deze!).

Het ministerie van Buitenlandse Zaken zal (ER?) bij de Thaise regering aandringen (zullen ze ER niet OP aandringen?) dat advocaten van Nederlandse verdachten bij uitspraken aanwezig moeten zijn. Verder kan de Nederlandse regering zich niet bemoeien met de rechtspraak in een ander land (met dank voor deze laatste boeiende wijsheid!)

Ondergetekende zal binnenkort contact opnemen met de ouders van de schrijver, om deze ENORME onvoldoende indringend te bespreken.

Uw voormalig Hoofd der School,
J.G.C. Kludde

Bron

1 Comments:

At donderdag, juli 21, 2005 9:09:00 p.m., Blogger neems said...

Inmiddels is het bericht aangepast, maar u kunt van mij aannemen dat de oorspronkelijke tekst in het blog is gekopieerd.

 

Een reactie posten

<< Home